Sprengte budsjettet med ny rekord: solgte for 50 millioner på en måned!

— Vi har all grunn til å være stolte i dag! Her i DS har vi mange gode selgere som gjør at vi hele tiden kan sprenge grenser. Vi har skapt en enestående salgskultur, beskriver salgssjef Aleksander Glein Wikan.

Tekst: Marthe Ingeborg Hammer

Ved alle kontorene i DS – I Oslo, Trondheim, Bergen, Innlandet og Tromsø, feires i dag rekorden med kake. Det er vel fortjent og vel så det, synes salgssjefen.

September ble en historisk måned, for aldri før har DS solgt for så mye. Siste dag i måneden sto jubelen i taket – septembers budsjett, som i utgangspunktet var satt høyt, ble forbigått med hele to og en halv million.

— Nå har vi 130-140 ansatte som alle selger mye og sammen gjør at vi presterer på et så høyt nivå.

Wikan er stolt over det fine arbeidsmiljøet de har skapt, et miljø der alle kan utvikle seg til å bli den beste versjonen av seg selv, både som menneske og selger. Her kan man motivere hverandre i et arbeidsmiljø preget av samspill og trivsel.

I tillegg til selgerne som yter sitt ytterste, har lederne i DS også en sentral rolle for det svimlende resultatet, mener salgssjefen; det er et kollektiv som drar sammen i riktig retning. Og det at de selger produkter fra øverste hylle er et viktig ledd i salgssuksessen:

— Storebrand har gode og salgbare produkter. Det er et kjent navn for mange og et trygt valg, og vi er stolte av produktene vi tilbyr kundene våre.

Med denne rekorden er gjengen om mulig enda mer motivert, en motivasjon Wikan påpeker skal anvendes godt i framtiden:

— Nå går vi selvfølgelig for nye rekorder.