Slik er det å jobbe hos oss

Noen mener at alle kan mestre salg over telefonen. Vi er uenige.
Allerede første arbeidsdag vil du merke at regien er klinkende klar; Å jobbe i landets største forsikringsagentur forplikter! I kraft av vår kultur, kunnskap og erfaring stiller omgivelsene tydelige krav. Vi vet at det er vårt ansvar å skape best mulige forutsetninger for at du skal stå til kravene. Det gjør vi ved å bruke noen av bransjens største ressurser på å følge opp din produktkunnskap, salgsteknikk og forhold til statistikk.

Våre ansatte blir gjennom grundig opplæring, kursing og spesialisering svært kunnskapsrike på fagfeltet. Dette innebærer kursing i skadeforsikringer, livsforsikringer og ikke minst salgstrening. Selgerne våre fremmer derfor høy kvalitet bestående av innsats, medmenneskelighet, kunnskap og profesjonalitet i et samspill der kunden føler seg trygg. I sum resulterer dette i at vi kan etterleve vår virksomhets viktigste krav; Å skape magiske kundeopplevelser!

Vårt produkt

Med røtter helt tilbake til 1767 er Storebrand landets eldste forsikringsselskap. Med denne historien er Storebrand ofte det første selskapet mange forbinder med forsikring og et selskap vi stolt bærer fanen for. I tillegg til forsikring er Storebrand en ledende aktør innen pensjon, og har en av de største kundemassene i Norges pensjonsmarked. Spesielt pensjonskundene er viktige for oss og Storebrand, dermed er det disse kundene vi i all hovedsak jobber med. Til disse kundene kan vi tilby ekstra gode betingelser og priser. Med et av bransjens beste merkenavn, svært konkurransedyktige produkter og salgsbransjens beste prospekter mener vi at dette er salgsbransjens beste prosjekt.

Ønsker du å bli en av oss?Send en uforpliktende søknad til:per-kristian@dinsalgskonsulent.no

Ønsker du å bli en av oss?Send en uforpliktende søknad til:per-kristian@dinsalgskonsulent.no