Din Salgskonsulent

Din Salgskonsulent AS ble stiftet i 2008. I dag er det over 120 ansatte i Din Salgskonsulent AS, fordelt på kontorer i Trondheim, Tromsø, Bergen og Oslo. Din Salgskonsulent AS er en selvstendig aktør som eksklusivt har ansvaret for Storebrands distribusjon av skade- og livsforsikring i hele Norge. Våre lyse, moderne lokaler i Fossegrenda er hovedsete for bedriften, og stuer mer enn førti ansatte. Våre lokaler innbyr til trivsel, motivasjon og godt arbeidsmiljø. Vi er forankret i ambisjoner og kunnskap, vi ser fremover og holder oss oppdatert. Derfor krever vi svært mye av våre ansatte.

Din Salgskonsulent arbeider hele tiden for å være best. Vi ønsker å yte maksimalt, både for våre oppdragsgivere og for våre kunder. Dette vil vi gjøre gjennom det vi kaller REK – respekt, engasjement og kvalitet – tre overordnede begrep som skal legge grunnlaget for alle våre handlinger i bedriften.

Dette oppnår vi bare hvis vi formidler kunnskap på en genuin og profesjonell måte i hvert enkelt møte, og ut fra dette skreddersyr vi løsninger tilpasset den enkelte kundens behov.