om oss

Skreddersydde løsninger for din bedrift

Din Salgskonsulent AS er et resultat av at flere personer med lang erfaring og bred kompetanse innen salg, markedsføring og callsenter drift har samlet sine kunnskaper for å kunne tilby markedet et helhetlig produkt innen salg og markedsaktiviteter. Selskapet ble stiftet i 2008 og fikk utmerkelsen "Gaselle- bedrift" i 2013, 2014 og 2015 . i dag har vi 40 ansatte fordelt på våre avdelinger i Trondheim, Tromsø og Oslo.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen kanalene telemarketing, DM og responsbehandling.Vi holder til i lyse trendy lokaler i Trondheim, Tromsø og Oslo. Vi er en fremtidsrettet salgsorganisasjon i sterk vekst, som skreddersyr løsninger tilpasset den enkelte kunde.

 
Din Salgskonsulent AS er et selvstendig selskap stiftet i 2008 som bygger ut og drifter salgsapparatet på vegne av Storebrand, med ansvar for distribusjon av skade og livsforsikring i hele Norge.

Alle kjenner Storebrand. Vi har vært i markedet i over 250 år, vi har 1,9 millioner kunder og vi forvalter 750 milliarder NOK - i sparing og pensjonsordninger både i Norge og Sverige. Vi har jobbet lenge for å gjøre fremtiden til noe du kan glede deg til, og vi ble nylig kåret til verdens nest mest bærekraftige selskap.

Gaselleutmerkelser